Razi blogja

Sajtós, közéletis, ugyanakkor személyes blog, méghozzá a székelyektől, Csíkból nézve. Frissítés bevállaltan rapszodikus, de azért van, amikor gyakrabban. Arról írok, amiről éppen ihletem van, meg olyan dolgokról (is), amik máshol nem jelenhetnek meg. Osztán én es kéváncsi vagyok, mi lesz belőle.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Egologo

Tankcsapda Szeredában

2009.04.20. 11:59 | razi | Szólj hozzá!

Címkék: koncert kolozsvár tankcsapda rockzene sportcsarnok csíkszereda

S íme akkor egy abszolút premier infó mindenféle sajtós és netes orgánumban: májusban Csíkszeredában és Kolozsváron koncertezik a Tankcsapda. A csíkszeredai koncert május 16-án lesz az itteni sportcsarnokban, amely végre helyet adhat már az ilyen rendezvényeknek is - megépülte előtt évekig panaszkodtunk itten Csíkszeredában, hogy azért nem jönnek ide ilyen koncertek, mert nincs sportcsarnokunk. Na most már van csarnok is, s végre van benne koncert is, hurrá. Az információ meg vagyon erősítve a szervezők által (tényleg, nem AC/DC), bár az ezzel kapcsolatos médiakampány szerdán "robban", további infó is akkortól lesz elérhető. Úgyhogy egy kis ideig még várnunk kell arra, hogy megtudjuk, vajon a 2009-es Nem hagylak el! turné állomása lesz-e a szeredai, vagy valami spéci műsort kapunk (a banda honlapja szerint május 13-án még Pesten nyomatják a fiúk ezen turné keretében). Az azonban már biztosnak tűnik, hogy Erdélyben mindössze ez a két állomás lesz, a kolozsvári és a csíkszeredai, a székelyföldi Csapda-rajongók tehát itt gyülekezhetnek, nálunk. Hajrá. (Fotó: tankcsapda.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://razi.blog.hu/api/trackback/id/tr11075801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása